POLITICA PRIVIND PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

 

Din 25 mai 2018, pentru a fi în masura sa va furnizam serviciile noastre, respectiv sa va putem trimite în continuare oferte privind serviciile turistice, precum si oricare alta forma de servicii de agrement si de alimentatie publica, care ar putea intra sub incidenta interesului dvs., dar si stiri, campanii, invitatii la diverse evenimente, este necesar sa obtinem consimtamântul dumneavoastra expres.

 

Protectia datelor dumneavoastra cu caracter personal este importanta pentru noi, prin urmare, acordam o atentie deosebita protejarii vietii private a vizitatorilor care acceseaza site-ul www.casadidina.ro, precum si a celor ale caror date cu caracter personal ne-au fost furnizate de o terta parte, sau la care am avut acces dintr-o alta sursa, în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului privind protectia persoanelor fizice în ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date (denumit în continuare “GDPR”).

 

Datele cu caracter personal înseamna orice informatii privind o persoana fizica identificata sau identificabila, iar o persoana identificabila este acea persoana identificabila, direct sau indirect, în special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un numar de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identitatii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.

 

Aceasta Politica se refera la datele personale ale clienatilor nostri, ale partenerilor de afaceri, ale altor persoane care intra în contact cu noi sau care viziteaza locatiile noastre,  colaboratori etc. si se aplica datelor cu caracter personal colectate prin: e-mail, direct la receptie, formulare diverse, CV-uri, înregistrari video, web-site, social media. În scopul desfasurarii activittaii, Pensiunea Casa Didina, poate colecta, prelucra si stoca anumite date cu caracter personal necesare din punct de vedere legal, pentru încheierea unui contract sau din interes legitim. Aceste date pot fi, dar nu se limiteaza la: nume, prenume, cetatenie, adresa, telefon, adresa de e-mail, imagini în miscare etc.

 

CINE SUNTEM?

 

Suntem Societatea  Comerciala Didina & Franz SRL si actionam in calitea de proprietara si operator al Pensiunii Casa Didina, Bacau. Datele noastre de identificare sunt : C.U.I.6616744, NR REG COM.: J04/2119/1994.

 

SCOPUL PENTRU CARE COLECTAM SI MODUL ÎN CARE FOLOSIM DATELE DUMNEAVOASTRA CU CARACTER PERSONAL

 

Societatea noastra colecteaza date în urmatoarele cazuri:

 

1.      Daca sunteti un client sau un potential client al Pensiunii:

 

Avem obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

 

1.1.  Pentru a va oferi serviciile noastre

 

Va solicitam date pentru a va oferi serviciile noastre:

 

– a va putea rezerva camere si alte servicii la pensiunea noastra; temeiul de prelucrare a datelor este în acest caz executarea unui contract;

 

– a va putea caza în pensiunea noastra; prelucrarea datelor cu caracter personal se face, în acest caz, în baza unei obligatii legale; - Legea Turismului, Capitolul VII Sistemul Informatic de Evidentei a Activitatiii de Turism din Romania (SIEATR)

 

1.2.  Pentru a comunica cu dumneavoastra

 

Este important pentru noi sa putem comunica cu dumneavoastra în scopuri variate, cum ar fi acela de a afla care sunt opiniile dumneavoastra asupra serviciilor noastre, acela de a solutiona diverse sesizari ale dumneavoastra sau acela de a va putea oferi servicii personalizate, oferite în timp util, în format electronic.

 

1.3.  Obligatie legala

 

În anumite situatii va putem solicita unele date cu caracter personal în temeiul unei obligatii legale, impuse de legislatia în vigoare. Legea Turismului, Capitolul VII Sistemul Informatic de Evidenta a Activitatii de Turism din Romania (SIEATR)

 

Categoriile de date prelucrate în contextul relatiei noastre cu dumneavoastra sunt numele, telefonul, faxul, adresa / domiciliul, adresa de posta electronica (optional) precum si alte date personale pe care ni le puteti furniza direct.

 

2.Daca sunteti un partener de afaceri / furnizor

 

2.1.  Pentru a tine legatura cu dumneavoastra

 

Utilizam datele dumneavoastra personale pentru a pastra contactul direct si a mentine relatia contractuala cu dumneavoastra. Colectam aceste date având ca temei încheierea de contracte comerciale.

 

2.2.  Comunicarea cu dumneavoastra

 

Utilizam datele dumneavoastra de contact pentru a comunica cu dumneavoastra cu privire la orice probleme relevante legate de relaatia noastra contractuala.

 

2.3.  Obligatie legala

 

În anumite situatii va putem solicita unele date cu caracter personal în temeiul unei obligatii legale, impuse de legislatia în vigoare.

 

3. Daca sunteti un vizitator la Pensiunea Casa Didina

 

Utilizam datele dumneavoastra personale pentru a asigura securitatea, bunurilor si personalului nostru. În acest caz, ne bazam procesarea datelor pe interesul legitim al Pensiunii Casa Didina, si anume protectia acestor spatii, active si personal.

 

Categoriile de date prelucrate în acest context sunt numele dumneavoastra precum si alte date cu caracter personal pe care ni le puteti furniza direct, la solicitarea noastra, precum si imaginile dumneavoastra înregistrate cu ajutorul sistemului de supraveghere video. Colectarea datelor cu caracter personal prin utilizarea mijlocelor de supraveghere video se face cu acordul dumneavoastra tacit (intelegerea si acceptarea seminificatiei indicatorului „Zona supravegeata video”. Spatiile supravegheate video sunt  parcarea si imprejmuirile aferente pensiunii.

 

4. Daca sunteti utilizator al site-ului noastru www.casadidina.ro.

 

Categoriile de date prelucrate în acest context sunt numele si prenumele, adresa de email, numarul de telefon,observatii despre preferintele serviciilor dumneavoastra .

 

Transmiterea de date cu caracter personal catre terti

 

Desi, ca o regula generala, noi nu divulgam datele dumneavoastra personale catre terti, exista posibilitatea:

 

– daca exista obligatia legala de transmitere a datelor personale relevante catre autoritati publice.

 

Durata procesarii

 

Intentionam sa pastram datele dumneavoastra cu caracter personal pentru o perioada cât mai scurta de timp, atât cât este minimul necesar pentru buna desfasurare a activitatii noastre, pentru inregistrarile video durata este de 21 zile. Datele colectate in programul de rezervari/programul de facturari sunt stocate pentru o perioada de 24 luni. Pentru datele colectate online, prin intermediul site-ului www.casadidina.ro, acestea sunt redirectionate catre adresa de e-mail office@casadidina.ro sau casadidina08@yahoo.ro si sunt stocate pentru o perioada de 24 luni.

 

Pot exista însa situatii în care legislatia în vigoare impune pastrarea anumitor seturi de date pe perioade mai îndelungate de timp.

 

Drepturile dumneavoastra

 

În calitate de titular al datelor cu caracter personal, RGPD va ofera o serie de drepturi, inclusiv:

 

dreptul de acces – va permite sa obtineti confirmarea faptului ca datele dumneavoastra personale sunt prelucrate de catre noi si, daca este afirmativ, care sunt detaliile relevante ale acestor activitati de prelucrare;

 

dreptul de rectificare – va permite sa rectificati datele dumneavoastra personale daca sunt incorecte;

 

dreptul la stergere – va permite sa obtineti stergerea datelor dumneavoastra personale în anumite cazuri, ca de exemplu: daca datele nu mai sunt necesare în legatura cu scopurile pentru care au fost colectate; daca procesarea s-a bazat pe consimtamântul dumneavoastra si daca v-ati retras consimtamântul, sau acesta a expirat sau în cazul în care nu mai exista un temei juridic pentru procesarea datelor dumneavoastra personale; o instanta sau o autoritate de reglementare a decis ca datele dumneavoastra cu caracter personal în cauza trebuie sterse;

 

daca se dovedeste ca datele dumneavoastra personale au fost prelucrate în mod ilegal; dreptul la restrictionare – va permite sa obtineti restrictia de procesare a datelor dumneavoastra cu caracter personal în anumite cazuri, de exemplu, atunci când contestati acuratetea datelor dumneavoastra cu caracter personal, pentru o perioada care ne permite sa verificam aceasta acuratete;

 

dreptul de a obiecta – va permite sa obiectati la procesarea ulterioara a datelor dumneavoastra cu caracter personal, în conditiile si în limitele stabilite de lege;

 

dreptul la portabilitatea datelor – va permite sa primiti datele cu caracter personal pe care ni le-ati furnizat, într-un format structurat, utilizat în mod obisnuit si lizibil, sau sa transmiteti aceste date unui alt operator de date.

 

Puteti sa va exercitati drepturile mentionate mai sus si sa aflati mai multe despre astfel de drepturi prin depunerea la noi, în calitatea noastra de operator de date, o cerere scrisa la S.C. Didina & Franz  S.R.L, sediul social Bacau, str. Banatului nr. 26, Mobil: (+4)0722221955, Email: casadidina08@yahoo.ro.

De asemenea, aveti dreptul de a depune o plângere la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, în calitatea sa de autoritate publica centrala autonoma cu competenta generala în domeniul protectiei datelor personale.

 

 PROCESAREA FORMULARULUI DE CONTACT SI PARTAJAREA DE DATE

 

Pensiunea Casa Didina  va folosi informatiile pe care le furnizati în sectiunea corespunzatoare de contact, existenta pe site, exclusiv cu scopul de a procesa solicitarea dumneavoastra.

 

Prin furnizarea oricaror date cu caracter personal prin intermediul site-ului www.casadidina.ro, întelegeti si sunteti de acord ca datele dumneavoastra vor fi prelucrate în conformitate cu prevederile Politicii GDPR.

 

Va rugam sa aveti în vedere faptul ca pentru a putea procesa solicitarile dumneavoastra transmise în sectiunea de contact si prin formularul de contact de pe prima pagina a site-ului, este posibil ca, în anumite circumstante, sa avem obligatia de a divulga datele dumneavoastra partenerilor cu care Pensiunea Casa Didina colaboreaza si/ sau altor terti furnizori de servicii ai Pensiunii Casa Didina.

 

Cu toate acestea, Pensiunea Casa Didina a adoptat masuri tehnice si organizatorice adecvate pentru a asigura securitatea transferului de date, precum si prelucrarea în conformitate cu cerintele GDPR a datelor dumneavoastra de catre entitatile mentionate anterior.

 

Pensiunea Casa Didina  se obliga sa nu prelucreze datele cu caracter personal furnizate în alt scop decât acela pentru care au fost transmise, cu exceptia situatiilor în care exista consimtamântul dumneavoastra expres pentru a le utiliza si în alte scopuri.

 

De asemenea, este posibil ca Pensiunea Casa Didina sa aiba acces si la alte date cu caracter personal prin stabilirea de catre dvs. a unei legaturi cu Pensiunea Casa Didina, prin prelucrarea datelor comunicate în urma conversatiilor telefonice, conversatii e-mail, prezentarea la sediul nostru în vederea obtinerii de informatii, etc.

 

Prin contactarea Pensiunea Casa Didina în oricare mod stipulat mai sus sau oricare alta metoda care presupune o comunicare mijlocita sau nemijlocita între dvs. si Pensiunea Casa Didina, întelegeti si sunteti de acord ca datele dumneavoastra vor fi prelucrate în conformitate cu prevederile Politicii GDPR.

 

In derulare activitatii noastre utilizam serviciile turistinfo.ro pentru a va oferi serviciile noastre de rezervare online. Deoarece noi furnizam continutul acestui website si dumneavoastra faceti o rezervare directa prin noi, rezervarile sunt procesate prin Turistinfo.ro. Informatiile pe care le introduceti pe acest website vor fi, de asemenea, partajate cu compania Turistinfo.ro si afiliatii acesteia. Aceste informatii pot include date personale precum numele dumneavoastra., datele dumneavoastra de contact, detaliile dumneavoastra de plata, numele oaspetilor care calatoresc cu dumneavoastra si orice preferinte pe care le-ati specificat la efectuarea unei rezervari.

 

 

 

 

PRELUCRARE AUTOMATA DE DATE. COOKIE

 

Site-ul www.casadidina.ro nu foloseste identificatori de tip Cookie.

 

EXONERARE DE RASPUNDERE

 

Site-ul www.casadidina.ro poate contine legaturi catre alte site-uri si/sau alte pagini web care nu sunt proprietatea Pensiunii Casa Didina. Pensiunea Casa Didina nu îsi asuma nicio responsabilitate cu privire la continutul acestor site-uri si, prin urmare, nu va putea fi tinuta raspunzatoare pentru continutul, publicitatea, bunurile, serviciile, software-ul, informatiile sau alte materiale disponibile pe sau prin intermediul acestor site-uri. Pensiunea Casa Didina nu va fi responsabila de pierderea datelor cu caracter personal, de orice efecte negative asupra datelor personale ale vizitatorilor sau de alte daune morale si/ sau patrimoniale cauzate de accesul la respectivele site-uri.

 

ACTUALIZAREA POLITICII DE PROTECTIE SI PRELUCRARE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

 

Va rugam sa aveti în vedere faptul ca prezenta Politica poate face obiectul unor modificari periodice de continut, prin actualizarea site-ului www.casadidina.ro .

 

Va rugam sa nu continuati sa utilizati site-ul www.casadidina.ro daca nu sunteti de acord cu astfel de modificari. De asemenea, va recomandam sa verificati aceasta pagina pentru orice actualizare.

Termenii Politicii GDPR se interpreteaza în conformitate cu legislatia aplicabila.

 

CONTACT

 

Daca aveti intrebaari sau preocupaari cu privire la modul in care tratam si folosim datele dumneavoastraa cu caracter personal sau doriti sa va exercitatti oricare dintre drepturile dumneavoastraa, va rugam sa ne contactati accesând datele de contact existente pe site.

 

Dreptul tau de a depune plangere se poate exercita prin transmiterea acesteia catre: ANSPDCP la datele de contact: Bd G-ral Gheorghe Magheru 28-30, sector 1, Bucuresti, cod postal 010336, telefon +40.318.059.211 e-mail:anspdcp@dataprotection.ro.

Realizat de Euro Ad